Velkommen til språk-uke!

Denne uken kjører vi "Språk-uke" sammen med Nesøya skole og FAU/foreldrene. Språk-uken er en del av samarbeidet NIL har med Nesøya Skole, og som består av felles holdningskampanjer, aktivitetsdager på idrettsanlegget og Fun Friday - under samlebetegnelsen Aktive lokalsamfunn. Aktivitetene er støttet av Asker Kommune og Asker Idrettsråd.

2022-02-14
Torunn

Vi ser frem til en positiv språkuke - og håper at alle foreldre, trenere, lagledere og spillere støtter opp!!

På skolen gjennomfører alle trinn ulike aktiviteter relatert til språk og hvordan vi snakker med og om hverandre. Aktivitetene baserer seg på et sett med regler, som elever, lærere og foreldre er enige om, se forventningsplakat for elever og for foreldre/trenere nedenfor.

Vi ønsker også at språk-kampanjen skal farge aktivitetene våre i Nesøya Idrettslag denne uken. Vi oppfordrer alle trenere/lagledere til å ha et ekstra fokus på hva som er greit og ikke når det gjelder språkbruk på ukens treninger.

På torsdag skal en gruppe trenere fra Nesøya Idrettslag besøke 4. og 5. trinn med et opplegg rundt språk. Dette ble også gjennomført med suksess på språkuken som ble gjennomført på samme tid i fjor.


Vår fotballtrener Eimund Eiknes er prosjektleder for Aktive lokalsamfunn Nesøya Idrettslag/Nesøya Skole, Hvis du har spørsmål eller innspill er du velkommen til å kontakte ham på eimund@nesoyail.no.

Vi ser frem til en uke med mye positivt språk, og håper og tror at vi med felles innsats kan oppleve gode resultater også på sikt!

Tusen takk for ditt bidrag!!!

 

For utskrift:

Forventningsplakat elever

Forventningsplakat foreldre/trenere

Kalender

November
MTOTFLS
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket