TILTAK VEDR. KORONA OPPDATERT 11. MARS 2020 KL 2200

Hovedstyret og administrasjonen i Nesøya Idrettslag vurderer fortløpende hva vi skal gjøre med våre ulike aktiviteter ift koronavirus-situasjonen. Her kommer status på våre aktiviteter gjeldende fra torsdag 12.03.20.

2020-03-11
Torunn

Hovedstyret og administrasjonen i Nesøya Idrettslag vurderer fortløpende hva vi skal gjøre med våre ulike aktiviteter ift koronavirus-situasjonen. I tråd med anbefalinger gitt av Norges Idrettsforbund så følger vi de råd og retningslinjer som jevnlig oppdateres fra Folkehelseinstituttet og Asker kommune.

 

Med utgangspunkt i den informasjonen vi har nå så har vi besluttet å avlyse alle aktiviteter som foregår innendørs i hall fremover. Det betyr at aktiviteter knyttet til håndball, friidrett, ishockey og innebandy utgår for resten av innesesongen (som i prinsippet varer frem til påske 2020). I tillegg vil Futsal for fotball utgå.

 

Tennis vil opprettholde sine aktiviteter inntil videre men vil følge råd og anbefalinger som gis av blant annet Norges Tennisforbund.

 

Fotballtreninger utendørs opprettholdes, men cupdeltagelse og treningskamper mot andre lag blir avlyst frem til påske. Denne type aktiviteter samler flere mennesker i form av flere lag, trenere, spillere og tilskuere enn på vanlige lagstreninger. Det vil bli tatt nye vurderinger fortløpende i henhold til gjeldende råd og retningslinjer.  Vi vil også stenge garderober for bruk inntil videre.

 

Camp Nesøya sine aktiviteter vil inntil videre opprettholdes – her følger vi Nesøya Skole og hva de gjør i så måte.

 

Hva som skjer med ulike arrangementer (turneringer, Nesøya Rundt, Nesøya Sommercup osv.) de neste ukene og månedene vil vi komme tilbake til. Her foretas ingen avlysninger på nåværende tidspunkt men slike aktiviteter vil vurderes fortløpende og eventuelle endringer vil kommuniseres ut i god tid før de respektive arrangementene.

 

Det er flere foreldremøter som er tenkt gjennomført på klubbhuset i tiden som kommer. Disse møtene er viktige for å få planlagt kommende aktiviteter og for å få fordelt ulike oppgaver. Vi anmoder alle om å vurdere behovet for å gjennomføre slike møter fysisk og heller ta i bruk andre løsninger (Skype el.) for å få disse møtene avholdt.

 

Fra vår side kan vi ikke annet enn å beklage de ulemper og skuffelser som dette vil medføre for våre aktive barn og voksne. Vi må imidlertid gjøre vårt beste for å balansere et tilbud til alle dere mot faren for å bidra til spredning av smitte som følge av koronaviruset

Kalender

Juli
MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket