Sommerjobb i NIL - vi søker ungdomstrenere til årets sommercamper!

Er du over 15 år og har lyst å jobbe med barn i sommer? Da er det kanskje du som blir valgt ut til en av de attraktive sommerjobbene hos Nesøya Idrettslag! Vi oppfordrer flest mulig til å søke, søknadsfristen er 1. mai.

2018-03-21
Torunn

Som tidligere år fyller vi opp idrettsanlegget vårt med barn i sommerferieukene 26, 32 og 33. Til å ta seg av barna har vi behov for assistanse fra et titalls ungdomstrenere.

Som medarbeider vil du jobbe med treningsaktiviteter innenfor fotball, tennis, håndball, friidrett eller andre idretter, være sammen med barna gjennom dagen i lek og trening, delta i forberedelser og gjennomføring av måltider og ellers oppgaver som måtte dukke opp. Du vil få veiledning og oppfølging av voksne trenere. Du må ha anledning til å være tilstede fra kl. 0800 - 1600 eller 0900 - 1700 hver dag, og det er en fordel om du kan jobbe på flere camper. I forkant vil du få opplæring, så du må sette av en ettermiddag/kveld eller helgedag i løpet av juni, dato kommer vi tilbake til (obligatorisk oppmøte). Vi tilbyr fastlønn per camp, lunsj sammen med barna, mye moro og lek og en hyggelig sommeropplevelse i Nesøya Idrettspark. Hvis du ønsker det, kan du få en attest etter fullført jobb.

Vi setter sammen team med hovedtrenere (over 18 år) og assistenttrenere (over 15 år) som jobber sammen, under veiledning av erfarne trenere. Rekrutteringen er en del av NILs satsning på å fostre opp egne trenerkrefter, og vi ønsker at flest mulig skal få prøve seg. I år er det årskullene 2003 og 2000 som prioriteres, og vi fyller på med andre kull etter behov. NIL-medlemmer og aktive utøvere vil bli prioritert.

 

- Tine Fotballskole 25. - 29.  juni

- Tenniscamp 25. - 29.  juni

- Sportscamp 6. - 10. august

- Tine Fotballskole 13.-17. august

- Tenniscamp 13.-17. august

 

Send en søknad til post@nesoyail.no med:

- kort beskrivelse av deg selv

- hvilke uker og hvilke camper du ønsker å jobbe

- hvilke idretter du har erfaring fra og hva du evt driver aktivt med i dag

- hvorfor du har lyst til å jobbe på camp

- husk å skrive fullt navn, adresse, fødselsdato, epostadresse og telefonnummer

- eventuelle trenerkurs eller tidligere erfaring

 

Søknadsfrist 1. mai til post@nesoyail.no.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket